Να στείλετε μήνυμα
news

Τι είναι πίνακας E1MDF;

January 8, 2021

E1MDF αναφέρεται στο φιλικό προς το περιβάλλον πίνακα πυκνότητας E1 μέσο.
Σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα, MDF μπορεί να διαιρεθεί σε E0, E1, και E2 σύμφωνα με την ελεύθερη περιεκτικότητα σε φορμαλδεΰδη του. E2 η εκπομπή φορμαλδεΰδης βαθμού είναι ≤5mg/L E1 η εκπομπή φορμαλδεΰδης βαθμού είναι ≤1.5mg/L, το οποίο μπορεί να είναι
Άμεσα χρησιμοποιημένος για την εσωτερική διακόσμηση E0 η εκπομπή φορμαλδεΰδης είναι ≤0.5mg/L. Όταν οι καταναλωτές αγοράζουν MDF, πρέπει να προσπαθήσουν να αγοράσουν τα προϊόντα με τις χαμηλές εκπομπές φορμαλδεΰδης, οι οποίες είναι ασφαλέστερες.

 

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα E1MDF επιβιβάζονται:

 

1. Ομοιόμορφη υλική, πυκνή φυλλόμορφη δομή, ομαλή και καθαρή επιφάνεια, μη εύκολες να παραμορφώσουν, σταθερή απόδοση, ομαλές και λεπτές άκρες, μη εύκολες να καταρρεύσουν και απελασματοποίηση μη τοξικός, tasteless, μη-ακτινοβολία, καλή διαπερατότητα αέρα
2. Καλή εκτέλεση θερμικής μόνωσης, καμία γήρανση, ισχυρή προσκόλληση
3. Η στατική κάμπτοντας δύναμη, η εκτατή δύναμη, η περιεκτικότητα σε υγρασία, η δύναμη εκμετάλλευσης καρφιών, το πρημένος ποσοστό νερού και η περιεκτικότητα σε φορμαλδεΰδη είναι όλες καλύτερα από τα εθνικά πρότυπα GB/T117181-999 και GBl8580-2001 (η εσωτερική δύναμη κόμβων φθάνει στο πάχος απορρόφησης νερού O.74Mpa που το ποσοστό επέκτασης είναι λιγότερο από 3%, και η περιεκτικότητα σε υγρασία είναι για 5%).
4. Το φύλλο φίμπερ μέσος-πυκνότητας έχει τη λεπτότερη ίνα από συνηθισμένο particleboard, με το ομαλό τέρμα, κανένα τύμπανο, και καμία απελασματοποίηση, τα οποία μπορούν πολύ να μειώσουν το ποσό υλικού χρησιμοποιούμενο. Επιλέξτε MDF για να ανιχνεύσετε κυρίως την εκπομπή φορμαλδεΰδης και τη δομική δύναμη.
Η εκπομπή αλδεΰδης διαιρείται σε E1, E2 και E0. Η εκπομπή φορμαλδεΰδης γενικά δεν υπερβαίνει 30mg/100g ως κατάλληλα προϊόντα. E1 και τα επίπεδα E0 χρησιμοποιούνται συχνά στην παραγωγή πιάνων.
5. Τα κοινά υλικά περιλαμβάνουν το πεύκο, τη λεύκα, και τον ευκάλυπτο ιτιών. Στην Κίνα, MDF είναι ήδη ένα καλό υλικό για τη διακόσμηση κατασκευής και σπιτιών επίπλων.
Πλεονεκτήματα MDF
Η επιφάνεια του πίνακα πυκνότητας είναι ομαλή και επίπεδη, το υλικό είναι λεπτό, η απόδοση είναι σταθερή, η άκρη είναι σταθερή, και η επιφάνεια του πίνακα είναι καλά διακοσμημένη. Εντούτοις, MDF έχει τη φτωχή αντίσταση υγρασίας. Αντίθετα, MDF έχει μια πιό αδύνατη καρφί-κρατώντας δύναμη από particleboard. Εάν οι βίδες χαλαρώνονται μετά από να σφίγξουν, είναι δύσκολο να καθοριστεί MDF λόγω της χαμηλής δύναμής του.
1. Ο πίνακας πυκνότητας είναι εύκολο να χρωματιστεί. Τα διάφορα επιστρώματα και τα χρώματα μπορούν να ντυθούν ομοιόμορφα στον πίνακα πυκνότητας, ο οποίος είναι η πρώτη επιλογή για την επίδραση χρωμάτων.
2. Ο πίνακας πυκνότητας είναι επίσης όμορφος διακοσμητικός πίνακας.
3. Όλα τα είδη καπλαμά, συγκολλητικής ταινίας εγγράφου, καπλαμά, ελαφριού φύλλου μετάλλων, πίνακα μελαμινών και άλλων υλικών μπορούν να κολληθούν στην επιφάνεια του πίνακα πυκνότητας.
4. Μετά από punching και τη διάτρηση, ο άκαμπτος πίνακας πυκνότητας μπορεί επίσης να γίνει στο sound-absorbing πίνακα, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αρχιτεκτονική εφαρμοσμένη μηχανική διακοσμήσεων.
5. Άριστες σωματικές ιδιότητες, ομοιόμορφο υλικό, κανένα πρόβλημα αφυδάτωσης.