Να στείλετε μήνυμα
news

Σκέψη το σύστημα εργασίας 996's

January 13, 2021

Πρόσφατα, ο κ. Ma's 996 έχει γίνει ένα καυτό σημείο, και το καθένα συζητά τις απόψεις τους. Σήμερα θα συζητήσουμε επίσης την κατανόηση του κ. Ma's 996.

996 εργασίες στις 9 AM και φύλλα στις 9 μ.μ. Λειτουργούν έξι μέρες την εβδομάδα. Οι εργαζόμενοι γραφείων μιλούν πολύ.

Διαρκεί 10.000 ώρες για να εκπαιδεύσει τις δεξιότητες ενός προσώπου, ή ακόμα και να κάνει ένα καλό προϊόν. Χωρίς αυτήν την εγγύηση, όλα θα αγνοηθούν. Οποιοδήποτε προϊόν που απαιτεί αρκετούς εργατικό δυναμικό και χρόνο να σχεδιάσει μπορεί να γίνει ένα καλό προϊόν. Ο χρόνος που ξοδεύεται δεν είναι αρκετός, μπορεί μόνο να είναι μισός κάδος του νερού ή του αργού πετρελαίου.

Αλλά ακόμα πιστεύω ότι η αναζήτηση δεν πρέπει να βασιστεί στις υπερωρίες, το ποσό εργασίας που ολοκληρώνεται, το ποσοστό των εργαζομένων, το σημαντικότερο πράγμα είναι να ολοκληρωθούν εκείνες οι σημαντικές υποχρεώσεις, και οι σημαντικότερες υποχρεώσεις ολοκληρώνονται. Η εργασία είναι χρήσιμη στους δείκτες της επιχείρησης, πώς να βοηθήσει τους δείκτες της επιχείρησης, και πώς να βοηθήσει την αύξησή σας.

«Κάνετε το καλύτερό μας για να ωφελήσετε την επιχείρηση και να εργαστείτε με βάση τα στοιχεία αυτά»

Λειτουργώντας ενεργά (παρά να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις παθητικά), το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι δεν είστε επιχείρηση, μπορείτε να μεταχειριστείτε την εργασία σας παθητικά, και να γίνετε ασυναίσθητα αναίσθητος ψευδο-εργαζόμενος χωρίς να υποστηρίξετε με τον προϊστάμενό σας. Είναι εύκολο να ληφθεί η δαπάνη της εργασίας σας και να επιλεχτεί μια εργασία. Η μεμονωμένη πρόοδος είναι αργή, καθυστερώντας ακόμη και στη δυνατότητα.

Όποτε έχουμε πάντα κάτι που δεν μπορεί να γίνει, σταματάμε καλύτερα, αναδιοργανώνουμε την εργασία μας, παίρνουμε την πρωτοβουλία να σταθούμε στη θέση της μέγιστης βοήθειας στην επιχείρηση της επιχείρησης, από την προοπτική της βελτίωσης των ικανοτήτων μας, της οργάνωσης και της διατήρησης. Κατόπιν τα πλήρη σημαντικά πράγματα και με βοηθούν να πάρω ανατροφοδοτούν για το φόρτο εργασίας.

Οι ψευδο-εργαζόμενοι έχουν τις ακόλουθες παρανοήσεις:
Απλή επανάληψη της εργασίας, καμία επίδραση, κανένα αποτέλεσμα, απλή επανάληψη κάθε μέρα.

Η συνήθης αποτυχία, ένα άτομο επισκευάζει, δεν επιδιώκει μια λύση, η λύση που προτείνεται από άλλα, αρνείται, κολλά στις απόψεις κάποιου

Είμαι ικανός, πολύ εργατικός, καταθλιπτικός, κακώς προσαρμόσιμος στον εξωτερικό κόσμο και ανίκανος να επικοινωνήσω με τους συναδέλφους και τους συναδέλφους.

1.000 ώρες της σκληρής δουλειάς απαιτούν μια διαδικασία, η οποία είναι το αποτέλεσμα της προηγούμενης δουλειάς που απαιτείται για πρώτη φορά, όχι ξανά και ξανά, πρέπει εκεί να είναι μια σημαντική ανακάλυψη.

Διάφοροι τρόποι προσπαθούμε να ξεφορτωθούμε:
Διαγράψτε τα χαμηλού επιπέδου αντίγραφα, επιδιώξτε τις αποτελεσματικότερες μεθόδους εργασίας και τις δεξιότητες επικοινωνίας, και εξηγήστε στους νέους συναδέλφους για να εξετάσετε αυτήν την κατάσταση, και να κάνετε περισσότερη υψηλού επιπέδου εργασία οι ίδιοι.

Η πρόκληση οι ίδιοι, αυτό θα προκαλέσει τις απώλειες βραχυπρόθεσμα, αλλά μακροπρόθεσμα, αυτό είναι η βελτίωση της προσωπικής δυνατότητας, πρόκληση που οι άγνωστες περιοχές, επαναλαμβάνουν τα γνωστά προϊόντα, και την εργασία εύκολα, παρά να βελτιώσουν τη δυνατότητά σας.

Όταν αντιμετωπίζετε κάτι που είναι απαράδεκτο, υπάρχουν λόγοι να ανακαλυφθεί τι το άλλο κόμμα είπε, σκέφτεται σε ισχύ μια άλλη, και σκέφτεται έπειτα δύο φορές για όλα, που υποθέτουν ότι το άλλο κόμμα είναι σωστό, σκέφτονται δύο φορές για να αποφευχθεί η συνήθης αποτυχία.

Το αρχείο όλα, δεν εμπιστεύεται τη μνήμη σας πάρα πολύ, σκεπτόμενος μπορείτε να την θυμηθείτε, αλλά στην πραγματικότητα θα την ξεχάσετε σύντομα.