Να στείλετε μήνυμα
news

Η ιστορία της έκθεσης επίπλων 2019 CIFF

January 18, 2021

Η ιστορία της δίκαιης 2019 CIFF πρώτης ημέρας επίπλων της έκθεσης επίπλων
1)
Η πρώτη ημέρα μας ήταν αρκετά καλά. Ο καθένας ενδιαφέρθηκε για το πολυσύνθετο ράφι και τα προϊόντα μας. Οι παλαιοί πελάτες και οι φίλοι που είχαν κάνει ήδη τους διορισμούς θα έρχονταν να κουβεντιάσουν την πρώτη ημέρα.

Παλιός φίλος από τις Ηνωμένες Πολιτείες συνέβη. Επέστρεψα αμέσως στο στάβλο. Δεν το έχω δει για πολλά χρόνια. Τα όπλα μου έχουν χαρακτηριστεί μέχρι τα έτη. Ο πελάτης είπε ότι το εργοστάσιό του έχει επεκταθεί λίγο, και το εργοστάσιο της συζύγου του έχει επεκταθεί επίσης λίγο. Μιλώντας για φάγαμε την μπριζόλα μαζί στο Λας Βέγκας, ΗΠΑ, και δοκιμάσαμε έπειτα την τύχη μας. Ήταν ακόμα τυχερός. Ο προϊστάμενός μας δεν δοκίμασε την τύχη του.

Αφότου μιλήσαμε για το, ζητήσαμε μια νέα αναφορά. Όταν μιλήσαμε για το, η τιμή μονάδων των εγχώριων προϊόντων μας ήταν υψηλή. Εισαγάγαμε από το Βιετνάμ. Μετά από να ακούσουμε αυτό, αισθανθήκαμε πιεσμένοι και πρέπει να αλλάξουμε στα προϊόντα υψηλών σημείων.

Έχουμε κάνει το ίδιο πράγμα και μπορούμε πάντα να κάνουμε τους φίλους με τους συναδέλφους στην εργασία και τα προϊόντα μας. Να μη μην συνεργαστεί σήμερα δεν σημαίνει αύριο. Οι ευκαιρίες δίνονται πάντα σε εκείνοι που είναι έτοιμοι.